Om oss

Enestående service

Regnskap fra A til Å

Fokuser på å drive din forretning, og la oss ta alt av regnskapet ditt!

Connect Accounting Services (CAS) ble etablert av Monica Hu Kolseth som er utdannet siviløkonom med fordypning i regnskap og økonomistyring.  

Hun har erfaring som regnskapsansvarlig både i stor og mellom store selskaper. Hos oss i CAS legger vi vekt på å være sparringspartner for små og mellomstore bedrifter og bidra til å forbedre inntjening for virksomheten.

CAS tilbyr alt fra a til å innenfor regnskap, og forsøker etter beste evne å tilpasse våre tjenester etter kundens behov. Med kunden i fokus, strekker oss det lille ekstra for å bidra til at våre kunder lykkes.

For å yte den beste tjenesten for våre kunder, benytter vi ulike regnskapssystemer. Vi bruker blant annet Tripletex, Poweroffice Go, Fiken, Visma Business og Maestro. I tillegg er vi oppdatert på ulike API for at regnskapsføring blir mer kostnadseffektivt.

Våre verdier

Profesjonalitet

Ved å til enhver tid ha kunden i fokus ser vi på oss selv som profesjonelle. Med bred og variert erfaring og bakgrunn har vi god kunnskap på områdene vi leverer tjenester.

Tilgjengelighet

Det er viktig for oss å være tilgjengelige for våre kunder. Regnskap er en viktig del av selskapet og i kjernen av en bedrift. Vi er fleksible og svarer når kunden har behov for å komme i kontakt.

Kostnadseffektivt

Vi forsøker alltid å gjøre det beste for våre kunder. Vi har respekt for våre kunders tid og økonomi. Derfor forsøker vi alt vi kan for å være effektive selv og vi benytter systemer som effektiviserer arbeidet vi utfører.

Personlig service

Vi ønsker å bli sett på som bedriftens økonomiavdeling/ansvarlig og er en tydelig og god sparringspartner for våre kunder. Relasjonen vi bygger over tid skal gi tillit og basert på dette ønsker vi å gi grobunn for kundeforhold som blir langvarige.

Gratis telefonmøte

Ta kontakt i dag

Vi tilbyr første konsultasjon gratis. Ta kontakt slik at vi kan ta en prat om din bedrift og gi deg noen gode råd du kan ta med på veien videre.